siput babi in action~

hah.. caught in action! 




hmm, bangun pagi2, mari jalan-jalan cari makan.. ~ pagi ni hari mendung.. tapi tak mematahkan semangat me, untuk keluar berjalan2, treatment for soul- jiwa kacau~ ehehe :-)

sempat juga me capture beberapa picture hari mendung ni, but the most capture yang me suka adalah siput babi ni~ huhu, just nice, hanging kat dahan tu..~ bila hari hujan je, siput babi ni muncul merata2.. iskh~

p/s: tiba2 me teringat, ada sekali me tengok bersamamu kat tv3, ada family buat siput babi ni sebagai lauk lunch diaorang.. hmm, kesian betul! insaf sekejap :-)

0 comment:

Powered by Blogger.