siapa suka kena audit?

hmm.. kena audit bukan lah satu perkara yang menyeronokkan, apa lagi menggembirakan. full stop~ 



dan apabila audit itu postpone.. hmm, patutkah rasa gembira atau tidak? satu masa dulu, me pernah tulis post ni, cerita tentang audit in food line :-) hmm, kalau nak cerita mencabar, kerja tangkap ketam kat laut lebih mencabar.. hehe, tapi tak boleh dinafikan nak berdepan dengan auditor pun satu cabaran yang maha hebat.. haha, lagi2 kalau takde skill berfikir secara pantas.. kui3~

ada tak sesiapa gengblogger yang keja in food line? marilah kita membuat network.. hehe :-) 

p/s: mahu dedicate lagu zaman hingusan ini pada diri sendiri :-)  

 

6 comment:

Mr Kamikaze said...

Gua paling malas klu audit dtg..pasti nak cek semua benda, pas tue kena belasah lagi..adoi..

asilahkassim said...

kamikaze:haha, betul lah tu.. bikin pening je

noor afzan said...

x suke gak..
busan syh kena audit..

asilahkassim said...

hehehe :-)

Aus said...

audit tu camane..
aiya...
aku xtahu..ahaha..malu nya..


<a href="http://ausmelankolik.blogspot.com/2010/01/kalaulah-wanita-menjadi-lelaki.html>KALAU WANITA JADI LELAKI</a>

asilahkassim said...

aus: audit tu

ada org datang tempat ko keja, pastu check macam2, pastu bila ada benda tak kena, kena inquiry.. macam2 kes pening~

Powered by Blogger.