seronok ke kalau ada kembar?



dalam dunia ni banyak pasangan kembar.. banyak juga yang popular! tapi, seronok ke ada kembar? hmm~ dalam family, me ada adik kembar: sepasang iaitu boy n girl :-) sekarang ni pun dah umur 20+! sepanjang adik twins ni membesar, mereka tak menunjukkan minat yang sama dalam mana2 aliran, totally berbeza :-) mungkin sebab mereka berlainan jantina?

selalunya kalau kembar seiras, mesti ada banyak pro and kontra. maklumlah, parents pun bukan main seronoknya, kalau beli baju, mesti kena sama warna, corak.. tapi kalau korang perasan, walaupun kembar seiras, masih ada difference, kan? kena perhati betul2.. kadang2 berbeza cantik/ hensem, pandai & kreatif compare kepada twins mereka~ 

so, seronok ke ada kembar ni? me pun tak berapa pasti, selain daripada adik and cousin kembar, me tak ada ramai kawan kembar.. seronok kot kan? ada sesiapa nak share cerita mengenai kembar ni? sila-sila, me mahu tahu~ hehe :-)

8 comment:

Aidi-Safuan said...

nak kembar jugak! tapi cam sangat susah jer.hoho

cr3ap said...

I like to see twins. It's a fascinating thing. It's like a mircacle to see twins especially those who look alike think alike and happens to know what both of them are thinking equally.

Regards from cr3ap
http://cr3ap85.blogspot.com/

HEMY said...

sepupu aku kembar masa kecik asik dok ngendeng ngan mak je..sorg nangis..mesti trigger lg sorg tu utk nangis gakk..haha

♥akukahmilikmu®♥ said...

best jugak ada kembar..nanti bila kawin best dpt anak kembar 2 skali..pastu rehat betahun..tkyah beranak..hehe..

neway salam kenal salam folo salam ziarah..

SuRayA^i. said...

xde plk family de ank kembar..
tp nnt kalo kawen dpt ank kmbar best gk..save time heh! =D

asilahkassim said...

aidi: sangat susah? hehe
cr3ap: agree with you~
hemy: hehe
akukahmilikmu: selamat mencuba :-)

fashah84 said...

bestnyer..

mudah2n Allah beri saya ank kembar..
sy dr dulu impikan nak ank kembar..sblh sy xde,kalo belah suami ade..minta2 kami generasi sterusnyer..Amin...

asilahkassim said...

fashah 84
doakan awk dapat anak kembar.amin :-)

Powered by Blogger.