sekitar perkahwinan faz&zali~



itu adalah status nonet kat facebook, yang terang2 me copy paste. haha, ampun cik nonet~  tapi secara sinopsisnya, begitulah cerita dimana kami semua kenal dan mengekalkan persahabatan yang hampir berusia 7 tahun! omg, lamanya.. hahaha~

me, nonet n my sampai kat rumah fazek seawal 10am pada 10/01/10. masa tu pelamin nikah fazek pun masih ada.. maka kami tanpa segan silu, duduk berposing sakan.. hehe~ 



jam 11am, perut pun dah berbunyi, maka kami pun bergerak ke dewan persandingan, setelah buat2 sibuk beberapa pusingan, maka kami pun makan.. kecuali nonet yang bergerak semula ke rumah fazek untuk menjalankkan tanggung jawab sebagai pengapit yang berdedikasi~
 


dalam kol 1.15pm pengantin sampai kat dewan, dan bersanding.. lihatlah pengapit perempuan itu aka nonet, sungguh bergaya.. senyuman nya tak tercontrol2.. kalah pengantin yang memanjang control senyum haha :-) 



seterusnya sesi pengantin makan beradap.. nampaknya makanan yang dihidangkan sangat menyelerakan.. hehe~ 



dan sesi menyibuk berterusan...

  

tidak lupa penggosip2 yang hadir memeriahkan suasana majlis perkahwinan faz & zali.. 

 

  

akhir kata, semoga berbahagia faz&zali.. semoga kekal selamanya :-) nantikan kami "gadis2" menamatkan zaman bujang pula.. hahaha :-)

2 comment:

Luna Fantasi said...

dah masuk tahun ke 8...wahhhh lamanyerrr!

asilahkassim said...

wah lama kan
asikkk!!!

Powered by Blogger.