produk baru kfc: zinger tower!


"macam ku kenal aje minah ni"

sumber berita: KOSMO!

PETALING JAYA - Dalam usahanya untuk terus menarik pelanggan pada awal tahun, KFC Holdings (Malaysia) Bhd. (KFCH) melancarkan burger Zinger Tower yang akan menguji pasaran selama dua bulan di semua rangkaian restoran KFC mulai semalam.

Pengarah Urusan KFCH, Jamaludin Md. Ali berkata, Zinger Tower disajikan bersama kepingan ayam Hot & Spicy dan dikepit dengan ban Kaiser bakar yang lembut.

"Zinger Tower mempunyai tambahan kepingan kentang hash brown, kepingan keju, salad segar dan sos cili limau nipis," katanya pada majlis pelancaran burger tersebut di Restoran KFC Kota Damansara di sini semalam

zinger tower? nampaknya zinger biasa favourite tak akan ada dalam market selama 2 bulan? haishh~ apa rasanya zinger tower ni? emm, jom cuba di kfc berdekatan :-)

3 comment:

Lehin said...

Mak aih..byk betul posting ko ni..bertubi-tubi..x terbaca

~0~ said...

cambest je

asilahkassim said...

soleh: saje je, nak bg ko pening.. haha, sekarang mood berblog aku ngah aktif..kui3

~0~: best la kot, tapi sy belum try lagi..

Powered by Blogger.