at last ada buffer earning?

wah! sekarang me dah faham apa yang korang2 bloggers ni cerita pasal buffer earning! at last me dapat tengok word itu di page nuffnang, hahaha, sangat gembira :-)



sebenarnya, malu nak tampal ni kat sini, ye lah, dah ramai bloggers yang senior dah buat angka besar2.. tapi takpe, ini kan catatan peribadi.. sebuah kisah klasik untuk masa depan~

terima kasih ye, jasa korang akan dikenang :-)

11 comment:

mka said...

macam mana nak dpt buff ni...huhuhu

asilahkassim said...

macam mana? emm kena maintain high traffic kot? tp sy baru touch 100 visitor 3 hari berturut2.. baru masuk buffer earning ni

ohmalaysia.com said...

cmne nak dpt buffer earning ha? aku x dpt2 pun... redha jela..
pasni, kalo lps requirement innity aku nak guna innity je.. bosanlah nuffnang ni..

innity kena ada
4000 unique visitor
15000 pageview every month...

tu yg ssh sikit..
btw congratz dpt buffer earning tu. hehe..

asilahkassim said...

oh malaysia!
ko glamer giler tak kan
takde buffer?
auta ke fakta ni..
haha

amy-riz said...

nk tumpang tny sket la..
coz i'm new here.i mean, in blogging.so, there r too many things that i did not really understand.i need to learn more and more..

sy dah register kat nuffnang.then, dah letak ads nuffnang tu kat sidebar blog.mcm mane kta nak dapatkan earning tu?ada kena buat step lain ke after letak ads kt blog?nak kene edit apa2 ke?harap dapat tolong ehh..

tenkiu ;)

asilahkassim said...

amy-riz: join gengblogger! hehe :-)

noor afzan said...

wow..de buffered earnings la..
perrghh..

ohmalaysia.com said...

glamer kt geng blogger je. hehe..
xdelah ak baru je buat blog oh malaysia ni. baru join nuffnang.. mmg xdpt buffer earning pun..

asilahkassim said...

noor: emm ni pencapaian biasa2.. hehe, ramai yang dah melangkah lebih jauh :-)

oh malaysia: oh ye ke? ko famous semacam.. haha,aku pun bab nuffnang earning ni pun baru je.. malu nak cakap dapat brp.. kui3

ezzati said...

hehe..congrats..x lama lagi banyak la tu :)

asilahkassim said...

ezzati: amin, harap2 lah ye

Powered by Blogger.