nampak sedap kah?

yeay, sudah ada resepi, sudah belajar cara melapis.. sekarang show time!! i will suggest korang guna superfine flour untuk kek lapis.. texture kek sangat lembut dan halus! untuk resepi ni, rasanya tak terlalu manis, but kalau korang makan tak berhenti2 mestilah rasa manis kan? a good recipe, walaupun nampak macam leceh dan lama, but worth to try!


tadaa~

see the line?
 
yummy!
  
for you~

enjoy and don't forget to try! 

5 comment:

Salbiah bt Karim said...

sedapnya, pos sini sket nak rasa, heheh

asilahkassim said...

untuk batch ni dah sold out
habis dah
nanti kalau aku wat lagi
aku war2 kat ko
ehehe

asilahkassim said...

sold out= masuk perut family, kawan2 ofis, habis semua aku suruh test :-)

Salbiah bt Karim said...

alolo, meh la duk berjiran ngan aku, hari dpt rasa kan. rasa je, bkn melantak eh, hahah

asilahkassim said...

hehehe
kang ko lak tak larat nak rasa
hasil2 resepi cuba jaya aku

Powered by Blogger.