a multitask person to be?

mood tahun baru.. hari ini :-)



yeay! nampaknya perjalanan tahun ni masih jauh.. hmm? apakah yang me mahu capai pada tahun ni, ye? terlalu banyak perkara yang perlu diperhalusi dan diperbaiki.. my opening new year at office.. adoii, baru opening year sudah banyak kerja :-) positive nya: people around me already trust & confident with my work.. on negative side? tak mau pikir lah~

i was updating my status@ facebook today, sound..



very good multitask person (VGMP)? yup.. me sangat suka berkerja dengan mereka2 ini.. means mereka yang sangat capable dan boleh harap dalam banyak perkara, dan yang paling penting tidak berkira :-) so macam mana caranya eh? me mahu jadi "VGMP".. sekarang ni dah jadi multitask person.. tapi belum sampai tahap very good tuh~ 

adoii, me tahu mesti selalu sincere dan tak boleh bersangka buruk, tapi kalau dah namanya manusia sifat2 buruk camni susah nak elak.. hehe :-) tapi apa pun in work, kena selalu ada culture "give n take", tak boleh amik mudah atau buat tak tau je.. selalunya orang memang suka amik kesempatan kat golongan VGMP ni..~ tak baik tau!

hopefully, me akan jadi multitask person yang lebih berfikiran positive tahun ni~haish, a lot of work to do..hmm? 

0 comment:

Powered by Blogger.