mister potato mahu bagi jongkong emas?

me tahu korang semua sudah sedia maklum dengan contest jongkong emas mister potato. hehe :-) sudah join kah? me baru terkial2 mahu amik tahu pasal contest ini. hmm~

sungguh menarik hadiahnya.. haha, bayangkan korang adalah pemenang utama. emas! emas! syoknya!! ok stop berangan, jangan harap nak dapat hadiah utama kalau contest pun tak join. hehe :-)


syarat penyertaan adalah sangat panjang berjela, tak larat nak baca. huhu~ extract point penting aje lah:
a) tempoh peraduan 01/01/10 hingga 31/03/10
b) apa yang kena buat ialah teka berat (kg) mister potato+ortega+des+uno+tres+100 biji kentang 
c) beli mister potato 75g/ 160g untk dapatkan kad unik
d) pastu kena sms jawapan+kod unik ke 33334  


ok, contest ni tak perlu setem dan sampul surat. cuma kredit telefon. huhu~ yang paling best ialah contest ini perlukan skill matematik yang mudah.. haish, kalau korang suka matematik, setakat teka2 berat ni memang kacang. haha :-)


ok, mari join. jangan lupa angan2 kan angka 88888 itu :-)

0 comment:

Powered by Blogger.