mengidam samsung jet?


samsung jet aka samsung s8003

kepala pening kesan dari main hujan petang tadi. walaupun begitu, hati meronta2 ingin tahu tentang samsung jet ni.. haha :-) 

nampak sungguh cool.. alangkah syok nya, kalau dapat sebijik kan.. huhu~ angan-angan, sila main jauh2,ok?!! menukar hp, tak termasuk dalam senarai "to do list 2010" (warning diri sendiri)

apa yang menarik sangat pasal samsung jet ni? hmm~
a) saiz/berat = 108.8x53.5x12.2mm/ 110g 
b) kamera = 5.0mp
c) screen size = 3.1"
d) ada wifi
e) dan banyak lagi. sila check kat sini :-) 

price range rm1800 +/- (amad kata harga dah drop to rm1550!)

(sumber info: majalah e-ring/jan10)

siapa guna hp ni, sila kongsi pengalaman korang menggunakan samsung jet ni? best @ tak best? haish, patut tak me senaraikan samsung jet ni sebagai wishlist 2010? hehe :-)

8 comment:

Faarihin said...

nampak menarik.. tapi bila tengok harga.. baik saya simpan nak beli dslr terus.. hehehe.. (^__^)

asilahkassim said...

hehe :-)
tu lah.. pasal
saya pun ngah aim dslr ni

Are'Ja_(",) said...

best lar nampak samsung jet ni...
tapi function nyer flexible tak? i mean mesra pengguna tak ? mcm sony ericson dan nokia

asilahkassim said...

oo tak sure plak
sebab tak penah guna samsung
tapi nampak macam ok :-)

blueCITY said...

wahhhhhhhhhh

cam best je ni
ada duit, nak beli arh
heeeeeeeee

asilahkassim said...

beli jangan tak beli
hehe

::aMaD:: said...

i minat smsung JET!!same la..dari dulu lagi mengidam!!

4 your info, mase mule2 kua dulu,harga sekitar RM1900.. skg rasenye RM1550++ dah bole dapat.
gi la usha mane2 kedai hp.
seyes wa ckp..kalo jual smpai rm1800,die tipu laa..dah jatuh sket harganye..hurmm..

yg best, kamera 5MP! tp kalo bajet byk,why not try Nokia N97 or SE Satio?gempak gak tu beb.

nnt ble da beli,belikan utk saye sebijik!!hihihihihi~

p/s:thanks visit blog sy :D

asilahkassim said...

amad: hp ni mmg nampak cool kan?

Powered by Blogger.