manik-manik itu~

siapa suka jahitan manik? bagus2 korang ni.. me? tak layan kalau jahit-menjahit ni :-) tak ada skill terpendam~ 
 


yang minat sangat dengan manik ni: emak~ rajin pergi kelas kemas, baca blog2 mereka yang terror dengan jahitan manik dan refer buku jahitan manik.. minat lah kata kan?

hmm, bila kita cerita tentang jahitan manik ni, nama yang tak asing dalam bidang ni ialah rosita jaafar. kalau nak tahu lebih lanjut mengenai beliau sila klik website ini :-)

selamat menjahit manik.. ekspresi dirimu~ 


cuba jaya 1

cuba jaya 2

6 comment:

Ms AiReEn MoHd said...

masya allah aku kalau gini juling la..aku tau buat manik tabur jerk..aku teringin nak buat manik yg bergulung tu...cube jaya 1 tu..aku takut tak jadik..pakai byk manik ekkk

asilahkassim said...

banyak lah, sy pun kurang pasti, ni semua mak yang punya..hehe

zool said...

First time ke sini..
Wah pandai menjahit ye. boleh le tempah..

asilahkassim said...

zool: adoii, sy ni takde bakat terpendam menjahit ni.. ini semua kerja tangan emak.. hehe :-)

eyes143.. said...

cnteq nya...
pndai buat eh..

asilahkassim said...

eyes143, ni hasil tangan emak, sy tukang komen cantik atau tak je..hehe

Powered by Blogger.