a lovely sunday planning~

rasanya macam dah lama tak jumpa ahad.. sampai tahun pun dah bertukar.. ehehe~ what a lovely sunday :-) apa plan untuk hari ni? hmm~
 
me mau berjalan2 di tepi sawah padi, walaupun sekarang musim menuai, padi pun takde, layan aje lah~ need to refresh my soul :-) hehehe..
 

 gambar hiasan

pastu, mahu pekena roti canai.. hmm, kedai mana pilihan kalbu? 


 gambar hiasan lagi

next.. baking project, mahu buat kek lapis.. wah, ni tak sure menjadi ke tak? malas pulak nak lapis melapis ni, tapi mengenangkan telur ada banyak dalam peti ais, kena gagahkan diri jugak nak melapis ni.. haish~  


 hiasan lagi

owh tak dilupa, mahu update blog n facebook~ hehe :-) 

0 comment:

Powered by Blogger.