kelas donut di kolej komuniti?

jom kita belajar buat eclairs & donut! 



weekend adalah hari yang seronok untuk food project! lebih seronok kalau project menjadi dan sedap. hehe :-) tapi kalau tidak tahu, mari belajar bersama mereka yang pakar! 

weekend ini (esok) ada kelas eclairs dan donut kat kolej komuniti sabak bernam :-) oleh kerana, penyelia bertugas esok adalah my fren, so me decide untuk register my sis untuk pergi kelas. me? adoii, esok hari kerja, jadi tak boleh join.. huhu~

harap2, kelas akan berjalan dengan lancar dan my sis akan lebih terror buat donut. yummy! 

class: penghasilan eclairs dan donut
venue: kolej komuniti sabak bernam
yuran: rm15 (register dan bahan)

untuk maklumat lebih lanjut atau nak tahu tentang kursus pendek (kuspen) sila lawati website ini

p/s: kalau korang jauh dari sabak bernam, maybe korang boleh search kolej komuniti terdekat dengan tempat korang. hehe :-) 

11 comment:

isha said...

terliur eden

asilahkassim said...

huhuhu :-)

sonata anak kancil said...

kalau la dapat join sama...bestnya...saya ni suke masak2 ni...tapi dik sibuk keje rasmi - buat mana patut aje le

asilahkassim said...

betul3.. biasa lah org bisnes~

Faarihin said...

singgah sini tuan umah.. wah.. bestnya.. kalau ada kat area situ.. sy nak gak join.. (^__^)

asilahkassim said...

sila2 join
hehe

redplasticbag said...

alamak,macam nak join
tapi jauh la pulak
huhu

f is fikah said...

waaaah!!
dah lame teringin nak blaja buat eclairs..
nanti akak dah blaja, minta tolong letak resepi kat blog ni, boleh tak??

ayisy said...

salam. kalau dpt belajar buat donut mcm kat Big Apple, Dunkin...Peh! Sedap. Tak payah beli kat kedai lg. haha

asilahkassim said...

redplasticbag: hehe
fikah: akak try resepi dulu, coz adik yg g belajar tadi
ayisy: tak dapat kelembutan tu lagi.. tapi takpe boleh belajar lagi

Yun said...

wow...good info..thanx 4 sharing:)

Powered by Blogger.