internet sangat slow, siapa kacau line hah?

memang takde mood kalau internet slow macam siput. tension tahap giga. huh~ bapak kata, maybe line ada problem kot.. hmm, tapi signal strength "excellent"? oii , sape kacau line aii hah? bikin hati panas aje :-E (feel macam nak gigit orang, huhu)
 

ok, kepada kamu:
a) parasit: main jauh2 la.. kalau mau pakai line aii, jom share bayar. haha
b) gengbogger: ramai yang tulis pasal curi2 guna line wireless ni, boleh bagi link? kalau boleh link software untuk trace ip address skali. adoii~
c) en streamyx: me tak mau "potong", bolehkah kamu provide service yang tip top sikit? haish~
 
ok, mood sudah senget sikit. internet slow. hati panas. sedang cuba bersabar~

5 comment:

padi prankster said...

saya stuju dgn entri anda. :)
skrg ramai pengguna streamyx mengeluh sbb line slow.

::Nur Fazlyna Marlyssa:: said...

btul2..kekadang rase sakit ati jek ngan line tenet nie..

asilahkassim said...

padi prankster: harus lah mmg sangat slow

fazlyna: emm betul3

Mr.Z said...

yup,same as me..lagi2 time nak download, guna sorang je..slow mcm siput.. ;D

asilahkassim said...

tau takpe mr z~

Powered by Blogger.