event wajib untuk ulat buku~

opss.. secara tak sengaja nak mengaku diri sendiri adalah ulat buku.. haha :-) ok buat pembetulan, me adalah penggemar tegar novel alaf 21 especially karya ramlee awang murshid, ada sesiapa mahu geng? hehehe :-)

setiap tahun event yang me tunggu2, adalah event ini - pesta buku antarabangsa kuala lumpur @ pwtc!! me akan mark tarikh "pbakl" ni dalam yearly schedule dan make sure ada budget untuk shopping novel!! yeay~



apa yang syoknya "pbakl" ialah, banyak publisher+distributor yang berkumpul kat sini, macam2 genre buku ada, macam2 ragam orang ada. yang penting ada diskaun.. hehe :-) last year, me & frens serang "pbakl 09", shopping novel dan yang paling penting me & frens dapat jumpa ramlee awang murshid, masa tu "mikhail" baru release.. hmm, suka :-)

harap2 tahun ni dapat jumpa lagi.. agak2 ada tak buku ramlee awang murshid yang baru akan release? hehe :-)

apa pun, untuk maklumat lebih lanjut, korang boleh join facebook pbakl atau check website pbakl, nanti kita jumpa kat sana,ok? 

12 comment:

Aidi-Safuan said...

uish...nak pergi gak!

asilahkassim said...

ye jom pergi
hehe

Mr.Z said...

wah, minat baca buku..bagus2, amalan mulia.. ;)

asilahkassim said...

hehehe :-)
yg tengah study kena banyak lagi baca buku..hehe

luvly mya said...

wow..can`t wait to go there..suke!=)

asilahkassim said...

yup, saya pun suka jugak..hehe

noor afzan said...

x pe..lambat lagi.
boleh kumpul duit mulai sekarang..

nak buku gaks..

asilahkassim said...

betul3

AM said...

salam kenal

asilahkassim said...

salam kenal.. kembali~

norinaomar said...

aku pengumpul setia ramlee awang murshid..9 nyawa memang syokss..and pengumpul abd jalil ali too..serius best buku dia

asilahkassim said...

noi, buku ram mmg aku suka

Powered by Blogger.