duit masuk lagi?



update nuffnang earning today: rm5.25, sebelum ni rm2.50~
walaupun figure tu ala2, tapi.. me happy :-) mesti korang punya figure lagi gempak kan? 

mari kita teruskan dengan agenda2 ini. chaiyok!!
a) rajin2 blogwalking- dengan ni kita dapat kenalkan blog kita pada orang, kalau berkenan, bolleh follow~
b) jujur- kalau korang kata.. "klik nuff" pastikan klik betul2.. so orang akan buat benda yang sama pada blog kita :-) yang paling penting, tunggu sampai page iklan full download, barulah korang akan dibayar~
c) rajin2 update blog.. me, cuba update setiap hari, target 3 post/day. tapi kadang2 takde idea, tak tau nak tulis apa? haha :-) 
d) rajin2 update "edit survey" kat nuffnang page, ni penting untuk advertiser pilih blog kita- nak letak iklan :-)

lagi? siapa2 yang master dalam bab earning nuffnang ni, sila beri tunjuk ajar :-) majulah blog untuk negara (ok, slogan takde kaitan ngan post ni :-)

ok me ada jumpa cik aina punya blog.. dia ada share tips n dia dah dapat check dari nuffnang! 

4 comment:

~0~ said...

teruskan usaha ye...

cuba gunakan innit.nuffnang dan gengblogger.

slalu update blor

rajin blogwalking

good luck k..

asilahkassim said...

tq.. akan cuba..~

This is .... said...

keep it up!

asilahkassim said...

haha
will do!
thanks, anyway~

Powered by Blogger.