dalam duka, ada cerita suka :-p

ok, tak boleh blah tajuk post hari ni :-) sila abaikan..
 
pertama, me mahu wish my best fren, liya sukimin, HAPPY BIRTHDAY!! semoga di panjangkan umur, murah rezeki dan jadi emak yang baik :-) selamat menghadapi hari tua dengan tenang, hehe.. 
 
kedua, gembira tak terkata, buffered earning bertambah 1 lagi.. yeay! suka-suka :-) 
 

 
tq nuffnang, kerana mengubat hatiku yang luka parah hari ini~ sayang kamu!

10 comment:

SuRayA^i. said...

mcm mne bley dpt buffered earnings tu..isk xpenah dpt -__-"

asilahkassim said...

tak sure la suraya
sy pun baru
hehe :-)

eija ^_^ said...

ermmm jeolus nyer :)

asilahkassim said...

ala ala tak yah jeles
sikit je ni

kawie2020 said...

hepy beshday kt kawan u tuh...

wahhh dah dpt duit nuffnang... kawie blom lagi nih coz x gerak2 pon nilai rm... hehehhehehhee

asilahkassim said...

mmg lambat nak start earn,tabah lah menunggu

joegrimjow said...

bile da dapat
bru btol2 suke

asilahkassim said...

joegrimjoe: betul3

Farah Annysa said...

bestnye. tak dapat kempen lgsg pn. apatah rm

asilahkassim said...

farah: serius amik masa lama, sy start bersungguh2 ngan nuff oct lepas, skang baru rm 8.. haha~

Powered by Blogger.