buat aku tersenyum :-)

keseronokan berblog menjadi2 akhir ni.. seronok bila tengok visitor "sebuah kisah klasik" semakin ramai.. yeay! terima kasih kepada nuffnang analysis and kamu- da' bomb visitor :-) kamu memang best!!
 


walaupun figure itu masih kecik tapi dari 20 visitor/day menjadi average 100/day, tapi masih satu catatan peribadi.. kui3~ hope to see ramai lagi visitor/day. trimas kepada gengblogger :-)
 
yang lebih menyeronokkan.. week ni me dah dapat buffered earning.. seronok! (walaupun me tak faham 100% lagi apa tu buffered earning!) hahaha~
 
anyone boleh ajar, macam mana nak improve rating blog pulak? nampaknya ramai gengblogger dah dapat 5 bintang  :-) jealous! sila beri tunjuk ajar ok?
 


19 comment:

dinsblog said...

tahniah..semoga usaha lagi untuk naikkan lagi banyak trafik.

Tn.Punya said...

wah lain macam mencanak tu naik pengujung tu..tahniah..

Kujie said...

hargai setiap benda kecil yg berlaku dlm hidup..motivasi diri ni


have a nice day

f is fikah said...

congrats for the high traffic..
glad to know that..

nak 5 bintang ye??
setahu f la, dekat semua iklan nuffs tuh, kene selalu diklik.
only then lame kelamaan akan dapat 5bintang..

alhamdulillah, f dah dapat tapi, leaderboard 4 je.

insya-Allah, tak lame lagi, dapat 5 bintang la semuanya, sebab your hits memang naek kan..

just wait haa..

jaja said...

buffered earning tu ape??
hohoho..
sowi ar, x brape phm sgt coz msh amatur lg dlm dunia blog ni... ngee~ :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

semoga trafik meningkat menigkat dan meningkat lagi :D

Mi vida said...

tahniah2..tapi nak tny..knp earning still rm0.00..dia ade tempoh matang ke..huhu

PinQib said...

awak post bnyak2 bnda stiap ati eh??
nk wat cmtuh la jugk..
PIS..

:P
salam kenalan!!

asilahkassim said...

dinsblog: ye, berushalah!

tn.punya:itu lah pasal, bg mencanak lagi k..

kujie: ini memang motivasi, setiap kejayaan besar mesti ada kejayaan kecil yg memulakannya

f: ok, mari teruskan mencuba

asilahkassim said...

jaja: sy pun masih baru

miss lolly: amin, datang selalu k

mi vida: tak ada tempoh matang lah. cuma setiap kempen ada tempoh.so lepas tempoh abes br nuff bayar gaji.hehe

piqib: cuba la update setiap hari :-)

safri@chaie said...

ni tnya ek, kalo nak ping blog kat gengblogger tu assal kuar no title eh??

asilahkassim said...

alamak kenapa ek?
aku pun tak tau :-)
ko ada update post baru ke?

slalu kalau ade post baru akan kuar title.. pastu baru ping kan?

aried said...

salam,
untuk pengetahuan, star rating tu sebenarnya hanya akan naik bila anda mendpaat CPM advs jer, maknanya, klau dapat buffered earning baru anda pelunag nk naek star sal CPM je yg nuffnang kira untuk kasi rating,hehhe

pe2x pun, klau nak lebih faham sal nuffnang ni, jgn malu2, leh baca n tanya di blog aried ye,,,

http://mathsensei.blogspot.com/search/label/Nuffnang

asilahkassim said...

ok kita follow aried dia memang pengumpul buffer earning ni.. haha :-) thanks aried singgah sini

ieQa sWetLuv said...

chaiyok3.. jom same2 kite saling menyapot huhu

asilahkassim said...

ieqa, jom, berusha lah!

Nazz said...

wah hebat nih.. ada tips..

asilahkassim said...

yup.. mari praktikkan tips..hehe

DaHLia said...

hmm xadil, sis lebih banyak trafik, xpernah dpt buff pun lagik.uwaa..ni nk merajuks gak ni...

hehehe anyway, maybe sbb u byk post pasal nuffnang kuts...sis memang kureng..hehe

Powered by Blogger.