what is your retirement number?

hahaha? cerita retirement pulak? hmm, sebenarnya merancang untuk retire lebih awal adalah bagus, kawan2.. maklumlah, hari ni masih muda, tapi harus diingat masa berjalan dengan pantas, tup2 je dah tua.. haish~ masa tu nak menabung pe pun tak sempat.. 

me baca paper (yang free kat stesen komuter) dan terbaca tentang satu contest yang diorganize oleh Prudential. me excited mau amik tau, coz me adalah salah seorang pemegang polisi insurans Prudential.. plus ada citer pasal retirement plan.. hmm?

sila lah kilk disini, untuk pergi terus ke contest ni.. tapi apa2 pun register dulu.. tapi contest ni untuk mereka2 yang umur atas 21 tahun :-) contest ni nampak cam senang je (haha, sedapkan hati) tapi kena tunggu klu setiap minggu. tapi kalau korang nak join, silalah register awal2, sekurang2nya ada 4 kali peluang buat tekaan.. ok?




tapi sebelum korang kira Adam nye retirement plan, kira lah korang punya dulu.. me? haha, sudah kira.. and surprisingly number dia amatlah besar.. tak tau boleh ke idak mengumpul duit sebanyak itu, untuk hari2 retire.. aii camne nih?

anyway, pergi la intai2 website itu,ok?

0 comment:

Powered by Blogger.