surat untuk baya :-)


dear baya,
lama dah kita tak keep in touch.. rasanya dah berbelas2 tahun! how's ur life? hopefully everything going well.. amin :-) me? ok2 je.. surprise kan? me pun tak sangka, jumpa picture ni balik.. how i miss u so, sporty spice! week ni kat facebook, me jumpa kawan2 masa kita zaman hingusan kat bangi.. terharu dibuatnya.. huhu~ kalaulah masa boleh diputar balik, dah tentu me pilih untuk balik ke zaman tu.. zaman yang paling gembira, tanpa tekanan, zaman bermain, zaman mengenal dunia.. hehe~ hopefully, satu hari nanti kita akan jumpa balik.. insya'allah :-)

5 comment:

Lehin said...

weii..terharu and sedih plak aku dgn posting ko ni..mana pergi si baya tu? aku naaakkk sgt korang jumpa..carila dia weeiii..aku nak jumpa korang sekali..mesti bestt..carila die weeiii

FunNaDGreat said...

teringat lak zaman2 sekolah... mmg best zaman sekolah kan?
if we cud turn back time,, sy pon nk kembali ke zaman sekolah.. hehe ;)

asilahkassim said...

hek eleh ko ni soleh
lebih2 nampak?

funnadgreat: memang best!

Lehin said...

hehe..dh cara ko tulis tu buat aku terharu..nak buat camne :-)

asilahkassim said...

terharu nya ko ni:-)

ingatkan ada udang di sebalik batu..haha

Powered by Blogger.