pesta buku alaf 6 dec 09!

sedikit picture yang me capture untuk korang :-)


 alaf 21

 rambang mata 1

rambang mata 2
  
pilih jangan tak pilih
 
 semua orang rambang mata :-)

hari memang panas terik, tapi tak mematahkan semangat untuk memborong! me pilih novel2 dari novelis yang me suka! and ada la 2 buku yang me beli dari penulis baru atau penulis yang me tak pernah beli buku dia~ actually, setakat 10 buah tu bukan apa pun, ada sorang customer tu lagilah, datang ngan 20 list buku, siap type lagi :-) perancangan awal lah ni.. me? aii usha la kat pesta buku tu + refer kat katalog alaf 21 yang paling latest!

anyway, me mau ucapkan thanks kat sorang adik yang jaga buku2 tu, dengan baik hatinya dia bawakan me satu bakul.. siap cakap.. "kak, ni bakulnya, akak letak novel dalam ni, senang sikit.." hmm, terharu di buatnya :-) apapun, tq alaf21, lain kali boleh bagi diskaun lagi.. hehehe :-)

5 comment:

alaf21 said...

Terima kasih kerana setia bersama alaf 21..:)) Anda mmg best!!!

Lehin said...

Ni mmg peminat novel la ni yek? Kt mane pesta buku ni?

asilahkassim said...

alaf21.. ok, saya tau saya memang best.. hehehe~

lehin.. minat lah.. pesta buku kat alaf 21 sendiri..

akimsensei said...

wah, saya pun rambang mata jugak.. berkelip2 mata, at last 19novel dirembat termasuk laa yg kawan2 pesan.. adusss

asilahkassim said...

wah akim banyak nye!
anyway, salam kenal~

Powered by Blogger.