oh buah kedondong!

siapa suka makan kedondong? buah yang rasa nya masam, kelat dan kadang2 manis, dan ada biji berserabut :-) me? boleh la layan kedondong ni.. lagi2 kalau cicah ngan kuah petis.. yummy! pokok kedondong dalam picture bawah ni memang poor condition.. see, daun pun takde! mak kata pokok ni dah rosak, sebab ada ulat @ semut jahat.. hehehe :-) tapi buah dia banyak kan? tengok la nanti sama ada buah ni sempat dimakan atau tak?
 

pokok kedondong nyawa2 ikan 
  
kedondong!

1 comment:

bjb said...

meleleh pulak nk mkn kedondong!!hahaha.

Powered by Blogger.