new chapter!

lagi 30 hari dari tarikh hari ni, kita akan say good bye to 2009~ aish.. banyak azam yang tak tercapai ni.. hehehe :-) anyway, masih ada masa... belum terlambat, kan? (sedap kan ati) hah, matlamat korang dah tercapai ke?
 
welcome december!

 
bulan ni me akan celebrate 1 tahun tulis blog~ hahaha :-) walaupun susah payah nak kerah ayat, tapi da nak setahun rupanya.. cepat masa berlalu kan? seronok ke tulis blog? mula2 tu cam tak berapa nak best, tapi lama2 dah jadi habit, sehari tak update rasa cam tak best je~ 
 
bulan ni pun ramai kawan2 chermai yang celebrate birthday! akih, ikin, pah dan ramai lagi.. tak lupa oyun ngan murni~ happy birthday in advance, ya!
 
lagi? apa lagi ye? hmm.. bulan ni macam2 meeting ada, hujung tahun kan? saje nak bagi retak tempurung kepala..huhuhu :-(
 
hah, jangan lupa, hujung minggu ni ada pesta buku alaf 21 kat shah alam, 4 hingga 6 dec 09! jom ramai-ramai pergi.. yeay! tak sabar mau borong novel baru.. lalalala~

0 comment:

Powered by Blogger.