neslo! kini 3 in 1


ada apa dengan neslo?
okie, siapa yang tak tau apa itu neslo? rumusnya adalah: milo + nescafe = neslo. time muda2 dulu, order neslo ni kat kedai mamak je.. tak sangka, zaman teknologi makanan ni, dah advance.. neslo yang ada kat kedai mamak dulu, sekarang dah 3 in 1!! hmm~

me bukan lah penggemar nescafe, jauh sekali kopi.. huhu, tapi neslo? boleh lah layan.. hehe.. ini 1st time me beli 3 in 1 neslo. oii, rm1/ pkt, kalah pendapatan nuffnang.. huhuhu~

apa rasanya? rasa neslo lah.. huhu, time me tulis post ni, neslo still ada dalam paket belum jadi air pun.. hmm, nanti me update la, kalau dah jadi minuman penyegar tekak.. anyway, well done kepada nestle :-) ciptalah produk baru lagi, ok?

0 comment:

Powered by Blogger.