mengintai dapat wang?

this is 24 hour sticky post! please scroll down for latest update.tq!



ok, sape penah dengar tentang program dapat wang? emm. me pun tak pernah dengar sebenarnya.. huhu? me was approached by someone in this page dan dia promote dapat wang.. after a few discussion with my fren (ajak supaya kalau rugi tak terasa sangat..huhu) we sign up for bronze package-minima package. hmm, yelah tak sanggup nak tanggung risiko, banyak sangat program camni yang ntah ape2, kan? lagipun sape nak bagi duit senang2 kan..??

konsep dapat wang camni, kalau promo link, akan dibayar komisyen rm0.10 (sikit je,huhu?) tapi kalau ada sesiapa yang korang sponsor, dan orang tu sign up untuk mana2 pakej, dapat wang akan up lagi komisyen korang.. hmm?



ntah la, kalau cakap lebih2 pun susah gak, korang kena intai2 sendiri dapat wang.. setakat hari ni, for us jumlah komisyen terkumpul takde lah banyak pun, tapi dari telur ayam (rm0), dah adalah figure lain :-) mungkin promo tak kencang.. hahaha~  jom-jom usha dapat wang! jangan lupa, sambil2 tu klik lah banner dapat wang kat top page blog ni :-p~

p/s: kena merangka strategi kah? hmm~ 

0 comment:

Powered by Blogger.