mata hati tak pernah berdusta



sebenarnya ada satu ayat yang me sangat2 suka dalam9 nyawa, tapi lupa lah.. nak cari tak jumpa plak..? ok secara peribadi, 9 nyawa ada "kick" tersendiri.. kalau korang bukan jenis layan citer2 flashback ngan berada kat lain2 tempat dalam satu masa, memang pening baca novel ni.. hehe? me? sudah terbiasa ngan gaya penulisan ram.. well, mula2 baca, takde feel macam baca novel2 ram yang lain.. citer ok, ada saspens.. thriller..teka-teki.. tapi rupa2 nya bila dah nak dekat2 ending barulah terjawab semua persoalan yang ditimbulkan oleh otak..hmm? kesimpulannya, best 9 nyawa, siapa yang tak baca lagi, silalah baca, siapa yang belum terbiasa ngan karya ram, mula lah dengan 9 nyawa.. mesti korang nak baca berulang2..

tapi me ada sedikit confius dalam citer ni..  anyone boleh selesaikan? ada part last, time khairil terlepas, dia ada g umah intan suriyani, nak balas dendam, tapi camne mak dia tau yang khairil nak datang? coz mak dia cam dah prepare je?

hmm, maybe me kena baca lagi sekali..hehehe :-)

 

2 comment:

haz_shameer said...

ermmm nampaknya novel ko tidak dapat menghalang daripada ko menggunakan tatabahasa yang tidak betul...ehehehe

SAYANGILAH BAHASA(OPPSS SUNGAI KE?) KITA!!!!!!!!

asilahkassim said...

whatever shameer
welcome to blog world~

Powered by Blogger.