game dan soup campbells!



bila nak cerita pasal soup campbells ni teringat masa zaman matriks.. huhu~ maklumlah, zaman study2 dulu, makanan berkaleng yang pantas dan mudah amat digemari ramai.. haha~ me? kalau soup campbell ni jangan citer, memang suka sangat.. but me, prefer yang dalam tin. rasanya lebih creamy and yummy, di sukai ramai :-)

kalau dah kat bilik tu, yang ada kettle je, nak masak air panas.. so, korang tau camne me prepare the soup for breakfast? hehe.. me tuang semua campbell soup yang berketul tu dalam satu bekas, pastu measure air panas dalam original tin (soup), kacau mixture sampai betul2 sebati.. hmm, pastu amik beberapa kepingan roti, cicah dalam soup.. sedap tau~

kalau korang perasan kat picture ada tulis "i love me time! contest".. apa lagi, me mau ajak korang main game.. haha, serius game ni comel, tapi agak susah nak main..(kata2 non game's lover) tak tau la apsal susah sangat nak score.. hahaha~

korang usha lah sendiri game tu. get yourself register first.. enjoy the game & campbell soup!!

2 comment:

~lina talib~ said...

lenguh tangan main...tapi akanku cuba lagi..huhu...

asilahkassim said...

tau takpe
dah la susah sket

Powered by Blogger.