flymas.mobi-as easy as 1,2,3



emm, next year tak plan lagi nak bercuti kat mana.. me n frens dah penat berendam dalam air laut & pulau, main2 kat taman tema (serius mengalahkan kanak), so next vacation, mahu pergi mana yek?? 

teringin mahu "terbang" pulak~ ada sesiapa mau bagi tiket free? huhu :-) my best buddies dah fly ke sarawak this week, jeles, tak dapat ikut! hmm, diaorang kata, nak book tiket dah senang, semua hujung jari je.. internet! klik-klik, bayar and fly~ well korang, jalan2 lah kat sarawak tuh, jangan lupa beli oleh2.. huhu~

hmm, me got surprise today! korang tau tak, time me buka website MAS, me dapat tahu yang MAS dah offer service baru.. hmm, semuanya dalam poket! sekarang lebih mudah mahu "terbang", jom book-share-fly with flymas.mobi - as easy as 1,2,3!! wow~ 

eh apa tu flymas.mobi?? hmm, sekarang ni, bila-bila masa dan dimana-mana saja korang berada, dengan pantasnya korang boleh book-share-fly MAS tickets! hah, kenapa.. tak percaya?? syaratnya korang mestilah ada hp yang boleh akses internet :-) and kenalah ada duit penuh kat poket.. hehehe~

nak tau apa kelebihan beli tiket MAS ngan flymas.mobi? mahu I PHONE 3G~ PERCUMA?? emm.. idaman ku selalu...~
 
 promotion period: 8/12/09 to 31/12/09

promotion period: 14/12/09 to 18/12/09 



hah, percaya tak..?? ada lagi kelebihan flymas.mobi~ antaranya boleh book flight (cheapest fares, of course!), boleh check bookings, check in, tahu flight status, check time table, any deals&offers (yang best2!!), keep contact with officers worldwide and the best part ada service bag tracer (get update status of lost baggage).. wah~ menarik ngan mantap kan??

guys, jom-jom usha flymas-mobi! jom kita "terbang" ngan flymas.mobi~ ikuti langkah mudah ini.. "keluarkan hp dari poket-go web browser-type flymas.mobi- go book+share+fly- done!" mudahkan? sebab itulah flymas.mobi as easy as 1,2,3!!


mana me mau "terbang" ye, next year? flymas.mobi!! i wish i can fly to sydney :-) yeay~ wait for me..


[note: special dedicated entry for nuffnang! yeay~]

0 comment:

Powered by Blogger.