finger lickin' good, anyone?

it's finger lickin' good!



dulu makan kfc, free of charge, kawan2 pun join sekali, kan? haha~ sekarang kena beratur, bayar lagi :-) hehe, well, how i miss that moment.. makan-makan kfc free ngan kawan2 di tengah malam.. hehe :-)

korang sume mesti ada favourite food kat kfc, kan? (soalan ni untuk fan kfc lah ye..) me? ada, original recipe chicken + jelly ice cream, lalalala~ no doubt, rasa ayam kfc ni mesti sama je mana2 kita pegi.. tapi kalau untuk lidah yang dah biasa makan ayam original kfc, korang mesti tau mana nak beza ayam original yang sedap dengan ayam original extra sedap.. hehehe~

apa rahsia nya? hehehe.. zasss~ nanti atuk kfc marah me bocorkan rahsia :-) tapi kalau korang ingat, last year masa kfc celebrate 35th anniversary, kfc ada kuarkan rahsia ke-12 (well yang 11 tu rempah-ratus lah kan) korang alert tak?? siap kuarkan lagu lagi tau? tapi me dah tak ingat lirik nya.. hehehe :-) ada sesiapa ingat ke??

hmm, setiap orang mesti ada "kfc moment" masing2 :-) maklumlah, lama dah makan kfc ni kan, sejak dari kecik lagi.. banyak moment kan.. tak kisah la, kes suka, tak suka, bengang, seronok.. hehe :-) anyway, to mereka2 yang keja ngan kfc, keep up service yang tip - top, jadilah customer maniac ya!! 


 "good things come together..kfc!"

0 comment:

Powered by Blogger.