cari kawan2 zaman hingusan


~credit photo to creator fb srk jln 6~ 
"srk jalan 6 
bandar baru bangi
maju dan terus maju
meningkatkan mutu
pendidikan yang cemerlang" 

hmm, terharu dengan diri sendiri.. kerana selepas hampir 15 tahun me tinggalkan zaman sekolah rendah, lirik lagu sekolah masih segar dalam ingatan~ yeay! sentimental mode active :-)

minggu ini ialah minggu recall kawan2 zaman sekolah rendah! tak sangka dapat jumpa balik diorang ni kat facebook! haha.. small world, hujung jari je.. semalam, me had very long chat ngan kawan kelas darjah 6 roslina.. haha, tak sangka we are still remember each other setelah bertahun2 lamanya! habis citer2 zaman 95 kuar balik.. haish~ kelakar betul :-)

kami juga add sorang encik pengawas zaman sekolah2 dulu, khairul.. tapi siot je, dia hilang daya ingatan terhadap kami yang sangat comel pada masa itu.. huhu~ rasanya dia saje buat2 lupa, maklumlah dulu dia ni pengawas yang suka buli orang.. takut la tu nak ngaku?

anyway, rasa best dapat "catch" kawan2 lama.. harap2 boleh jumpa lebih ramai lagi..hmm, takpe usaha untuk jejak kasih (chewah) will be to continue~

hmm, lina and nabil.. korang ada recall sesiapa lagi tak??

0 comment:

Powered by Blogger.