cadbury in black?



ini ialah coklat cadbury~
adakah kamu peminat coklat? ya? me too~ hmm, wonder kenapa cadbury ini tidak purple? when 1st time, me jumpa coklat ni, tak terpikir pulak ia adalah cadbury.. tapi oleh kerana, rasa ingin tahu, dan percaya kepada brand.. me purchase 2 bar coklat ni..

selingan: haruslah periksa logo halal dulu sebelum beli coklat kat pasaraya.. me sudah check,ok? tak percaya.. sila refer picture 3. nampak tak logo halal jakim?

cadbury ini lebih nipis dari usual.. rasanya? hmm, pahit sikit.. mungkin sebab "dark chocolate" kan.. untuk 1st bite, rasanya memang berbeza dari cadbury in purple packaging! rasa macam, eh betul ke me makan cadbury ni? ahah~ tapi boleh lah layan.. me more to sweeter type, jadi cadbury ini, me kurang suka.. huhu :-)

kesimpulannya, if korang more kepada rasa2 yang pahit ni.. cadbury in black ni sesuai lah.. me? hmm, pastilah cadbury in purple~ hehe :-p 

4 comment:

Lehin said...

asal ade tanda halal je aku mkn je hehe

haz said...

aku memang dah downgrade aku punya taste...dulu suka yang sweat2...skang prefer yang pahit2 skit hehehe..(cooking choc slalu kena pau oleh aku zmn2 kanak2 riang dulu)

Berapa cadbury bayar ko untuk promote coklat diorang?

@juera said...

coklat mmg fevret i laa..
tp kn logo halal tu kna cek btol2 gak..skrg mcm2 pattern ada..tiruan pn byk..take care!

asilahkassim said...

lehin- haha, bagus2
haz-ala ko mmg pahit
juera-ye, me too~betul2 check logo betul2

ni promo tak berbayar lorr

Powered by Blogger.