buku rujukan kek lapis?

sebelum ni me ada cuba2 nak buat kek lapis, korang boleh check kat entri 1 dan entri 2.. however, dah lama gak me stop buat kek lapis ni, well, hanya orang2 yang tabah dan rajin je, boleh buat kek lapis ni,oiii~

tapi entri ni, me bukan nak bagi resepi kek lapis.. huhu, me cuma nak share tentang buku variasi kek lapis yang me beli masa pesta buku alaf 21! dalam buku ni ada pelbagai resepi kek lapis bakar dan kukus, siap langkah demi langkah lagi.. buku ni berbaloi2 beli, sekurang2 nya dapat belajar teknik membuat kek lapis.. 

me pun excited nak buat kek lapis ni, al-maklumlah dah lama tak lapis melapis ni~ tapi harus di ingat kek lapis ni kena tabah nak membuatnya.. tempoh proses yang lama and rumit sedikit, huhu :-)


rujukan kek lapis~

0 comment:

Powered by Blogger.