8 novel nak baca? haish..~

hehehe.. seperti yang dijanjikan... tadaa~ hari ni me pergi berborong di alaf 21. ini kali pertama me jejakkan kaki kat alaf21 ni.. hmm :-) ok, me pergi sorang je, sepatutnya my fren, anis pergi sama but tak jadi.. walaupun pada mulanya, dah agak2 malas nak pergi.. tapi akhirnya tersampai pulak kat alaf 21 ni hah!

ok, me update dulu novel+buku apa yang me beli..


ini untuk diri sendiri lah.. ada 2 buah lagi untuk my sis dan anis.. so total 10 buah.. in addition to that, me ada beli buku resepi (hehe~) variasi kek lapis, buku tat & brownies dan buku makanan asas keju :-) yeay..

so cost me around rm158.30 (sepatutnya rm206.30).. mahalnya? emm, ye masa me nak bayar ada seorang warga alaf tu tanya.. "tak sayang duit ke beli banyak2 ni", hmm, me pun jawab "habis tu kenapa buat sale cam ni.." dengan tersengih2 :-) sebenarnya sale tu takde la apa sangat, setakat 30% je diskaun.. hehe, tapi rasa teruja tu terlebih2 plak.. ntahlah, kalau korang kumpul novel, korang tau la feel  dia.. memang ada orang kata membazir la, apalah.. tapi kalau takde orang yang kumpul ni, tak dapat la korang meminjam free.. huhu~

anyway, me enjoy my day! walaupun tak dapat jumpa ram (sedih!) tapi me dapat gak pergi memijakkan kaki kali pertama kat alaf 21~

so, masa untuk habiskan membaca... kita mulakan dengan buku apa? pastilah 9 nyawa! hehehe :-) 
  

2 comment:

yantie said...

dah lame tak bace novel..bila la nak ade mase..=)

asilahkassim said...

biasalah yantie
kena curi2 masa
kalau tak, takde la nak baca2 novel ni

Powered by Blogger.