2010: AYSK 96-00 Vacation Planning!

setiap tahun, pastilah kita semua mau bercuti, ye lah mengurangkan stress, berehat2, mencuci mata dan banyak lagi.. oleh itu, me sebagai perancang vacation 2010 (melantik diri sendiri,sekian) ingin membuka peluang kepada kawan2 memberi pendapat tempat apakah yang menarik untuk kita pergi bergembira :-) pada tahun 2010! comment dialu2 kan pada note di facebook!

setiap tahun, lebih ramai yang telah sibuk dengan hal2 rumah tangga dan jangan risau, jika korang sibuk dan takde masa, jangan paksa diri nak join.. huhu~

sedikit kronologi vacation sepanjang 2008-2009. hope tahun 2010 ni, lebih ramai mau join.. support la sikit ye kawan2.. hehehe :-)



 credit kepada tukang amik gambar : azmi


 
 credit kepada tukang amik gambar : asie



credit kepada tukang amik gambar: adik bot :-)

marilah cuti-cuti malaysia 2010~

0 comment:

Powered by Blogger.