bye 2009, hai 2010~

semua orang dah wish tahun baru 2010.. kat facebook, kat blog~ okie, me pun mahu wish jugak: selamat tahun baru 2010.. hmm, apa resolusi tahun nih?



tahun 2009, me ada beberapa azam, dan sebahagiannya dah tercapai.. tapi sebenarnya banyak jugak yang tak tercapai.. haha :-) tahun 2010 ni, malas la nak buat azam.. sebab yang pending ada banyak lagi.. (tapi kalau cari en azam boleh lah dipertimbangkan..) 

tahun 2010 ni, ramai kawan2 yang akan bertukar status.. dari bujang kepada wife iaitu fazek&may, dari wife kepada mommy eza&murni.. emm, tapi ramai lagi agaknya yang status tak bertukar.. hahaha :-) takpe, coming soon..~

me harap tahun baru ni akan lebih baik dari segi life, financial, family, work.. chaiyok! kena berusha jika mau semuanya baik2.. kan?

hmm, esok me kena kerja :-p so my new year will be celebrate kat office ngan ayam2~ hehe.. nak wat camne kan?

okie, happy new year, frens!

0 comment:

Powered by Blogger.