pelik tapi benar?

banyak benda menarik berlaku disekeliling kita, sama ada kita sedar atau tak.. membaca news di awal pagi, rupanya agak menyeronokkan.. lebih mudah dengan kosmo! online~ i did found people in worldwide, do extravaganza thing secara lansung atau tidak lansung.. do all out to be famous? hmm~ life-life :-)
 
banyak benda pelik kan berlaku akhir-akhir ni. dunia dah akhir zaman kah? semoga kita berada dalam rahmat-NYA, amin~ 
 
news kadang2 terlebih sensasi, but yet kalau takde ribut, tak kan pokok bergoyang kan? (iskh, peribahasa yang tak sesuai pulak..) whatever~
 
1. hmm, apa pendapat korang bila lelaki mula obses dengan kurus? baca sini! 
 
2. lelaki kahwin lelaki, eh, orang malaysia? surprise kan my pankreas di awal pagi ni.. baca sini!
 
3. kenapa wanita jadi mangsa? aish.. bukan kah patut dilindungi? baca sini! 
 
4. macam ni pun ada? baca sini
 
5. keagungan pencipta. baca sini
 
muhasabah diri :-) 

0 comment:

Powered by Blogger.