mari borong di pesta buku!



hah! sape suka baca novel alaf 21.. silalah geng dengan me.. :-) kalau korang belum tau, alaf 21 akan buat pesta buku kat premis alaf 21, kat shah alam

me? aii, cam excited nak pergi, maklumlah dah lama tak shopping buku baru.. yang lebih membuatkan me rasa teruja adalah buku ram yang baru, 9 nyawa dan buku resepi tat & brownies tuh! semalam me dah pujuk rayu anis untuk join sama, but she will decide later, maklumlah dia kan busy :-)

kepada korang yang berdekatan atau sesiapa yang nak shopping novel baru jom lah kita pergi bersama2.. see u there!!  harap2 dapat jumpa penulis buku kan, esp ram :-) okie, team alaf 21, kasi gempak,yek?
maklumat lebih lanjut ada kat website alaf 21!
tarikh: 4 -6 dec 09
masa: 9.00 am to 6.00 pm 
tempat: premis alaf 21, shah alam (sila lihat peta) 






2 comment:

grow2g3th3r said...

salam kenal...
thanks for the info.. kita pun minat sangat baca buku.... tapi lately nie slow sikit memandangkan banyak urusan... anyway, insya allah,... hopefully tak lepaskan peluang pesta buku nie... see u there.

asilahkassim said...

salam, sama lah busy kan..
hope to see u there :-)

Powered by Blogger.