mari membuat review~

aish.. sejak bila menukar profesion ye? hehe~ well memberi pendapat kan perkara yang baik? dah lama  me nak buat review ni, tapi tak menyempat pulak..


2012
bila semua orang asyik review citer 2012, me pun tertanya2, apa lah yang menariknya cerita ni? me did spent my day, untuk citer ni.. hmm, keseluruhan nya citer ni agak baik.. tapi message dia cam tak clear, tak tau la maybe me tak concentrate betul2 masa tengok movie ni.. tapi ada rasa gerun bila tengok bangunan2 runtuh, tsunami.. dasyat, tak tau sama ada me ready untuk situasi camni.. sedangkan bila bencana kecil pun, impaknya besar.. inikan bencana besar.. dari sudut positifnya, terasa kerdil dan insaf.. jadi, marilah kita melengkapkan diri kita.. huhuhu~


papadom
sekarang baru me tau kenapa citer ni banyak menang anugerah.. citer dia simple, message dia jelas.. siap ada konsep muhibbah lagi :-) plus ditambah ngan boria yang nyanyi2.. walaupun citer ni ada pelik2 bila "wife" dia muncul dalam macam2 bentuk, tapi boleh lah layan~ bagus ada ayah seperti en saadom, dan makanan yang sedap seperti papadom, kan? hehehe :-) well guys, there is a lot of reason, why we need to show love to people that we love&care, just say it... 

2 comment:

Anonymous said...

Nach meiner Meinung lassen Sie den Fehler zu. Ich kann die Position verteidigen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden umgehen. levitra preis viagra billig online bestellen [url=http//t7-isis.org]levitra preis[/url]

Anonymous said...

puedo con usted consentirГЎ. http://nuevascarreras.com/tag/cialis-generico/ cialis 5 mg Permettetemi di aiutarvi? [url=http://nuevascarreras.com/tag/cialis-generico/ ]cialis generico [/url]

Powered by Blogger.