makanan yang lazat ada dibangi!

yeay mari makan2.. me mau perkenalkan beberapa tempat makan yang syiok di bangi.. mesti cuba tau!!

petang hari ke 2 kursus, kami: me, nabil, shameer and nonet makan di Restoran Serina, emm tempat and view dia agak okie.. food 7/10. tapi apa yang special kami makan di sini ialah tauhu ala thai~

ini adalah kepingan2 tauhu yang dipotong segitiga, pastu di"garnishing" dengan sos cili, hirisan mempelam, bawang dan seasoning ala2 kerabu somtam.. mak aiii, first time makan, memang layan lah, sedap tau~ 

hari ketiga kursus@last day, kami: me, nonet and shameer makan dinner kat Nim Island, wah tempat dia agak tersorok, tapi view and keadaan restoran Nim Island sangat cool.. food dia 9.5/10.. memang marvellous! apa yang menarik kat sini?

hah, air ni namanya "soda gembira", ada banyak lagi varian soda ni cam "soda sedih", "soda ceria"  cool kan.. rasanya memang nyum!

pastu ada tempe goreng with special sauce.. me ingat kat bangi tak jumpa tempe, rupanya jadi special menu plak~ hehe.. inipun sedap!!!

yeay! desert yang simple tapi lazatnya.... aiskrim vanila, topping with milo powder.. 

so itu antara makanan2 yang sedap me jumpa dibangi, hehehe.. dan the best part ialah dapat makan dengan kawan2 yang baik dan sentiasa ada masa nak join makan.. hehe.. terima kasih, thank you, arigato.. kawan2 sorry susah kan kamu semua.. hehehe

special credit to nabil, nonet and shameer. frens remains, k!! 

0 comment:

Powered by Blogger.