komuter sebagai medium pengiklanan

dalam komuter
pernah tak korang duduk dalam komuter yang dipenuhi dengan iklan2?? masa me on d way nak gi kajang, me sempat naik komuter yang ada iklan ini.. so green tau, i like~


di kawasan stesen komuter
hah, ini biasalah kan.. selalu ada je poster or banner yang terlekat dan dilekatkan kat stesen komuter.. maklumlah, lebih senang kerja2 penyebaran maklumat kan? tapi sebelum korang nak lekat poster dan banner kat stesen komuter, korang mestilah mendapat keizinan dari pihak stesen sendiri. kalau tak sia2 je lah menggantung coz pasti akan dibuang :-)

hmm, anyway, me nak menyebarkan maklumat yang ada kat banner tu.. hah, cuba teka apa?

kepada pencari2 kerja, ada career fair akan diadakan dalam masa terdekat ni

dimana? PWTC, Kuala Lumpur (berdekatan dengan stesen komuter Putra)
bila? 13 hingga 15 Nov 2009
masa? 10 am hingga 7pm
aktiviti? klinik resume, interview dan ect
maklumat lanjut? klik di sini!

good luck ya kawan2! 

0 comment:

Powered by Blogger.