kisah ayam dan lolipop?

ada apa dengan ayam dan lolipop? hehehe~ sejak me kerja ngan ayam2 ni, banyak juga benda yang syok mau cuba.. contohnya black pepper lolipop ni! selalu me dengar kawan2 je citer pasal ayam lolipop ni, tapi tak pernah try makan.. ye lah dah tentu rasa ayam kan? huhuhu~ so, hari ni mari kita cuba goreng ayam lolipop! yeay!!
 

kenapa ayam ni dipanggil lolipop? 

 yeay!!

 lolipop yang sedia dimakan
 
hmm, nampak tak kat mana ciri2 lolipop nih? anyway, adunan untuk breading me mix tepung2 yang ada kat mom's kitchen.. belasah je lah, resepi campak2 aje~ yang penting sedap dimakan.. kan..kan..??

0 comment:

Powered by Blogger.