karamel gula hangus~


emm.. karamel gula hangus! emm ni project emak untuk jiran sebelah rumah, katanya untuk desert pengantin! me? aii tukang sibuk and tukang amik gambar lorr~

sape suka makan karamel gula hangus? angkat tangan!! hehe.. me memang suka makan karamel ni, tapi haruslah baunya tidak hanyir (telur) dan tidak keras (terlebih tepung jagung).. kalau ada banyak lelehan gula hangus, lagi layan.. nyum2!!

desert ni sesuai dihidang dan dimakan bila2 masa.. cara nak membuatnya pun mudah aje.. nak resepi? aii, nanti me update, maklumlah masa nak buat ni, mak guna resepi campak dan campur je, maklumlah dah expert kan? hehe :-)


2 comment:

Powered by Blogger.