it's end of november 09!




november sudah mau melabuhkan tirainya~ semoga jumpa lagi november akan datang.. amin :-) kenapa me suka sangat november?



bulan november ni, me share ngan ramai member yang birthday dalam bulan yang sama, especially ngan anak dara and mak orang dalam picture nih.. iskh.. habis-habis kalau mereka ini tau me upload muka2 tak fresh ni kat blog!(hehe~) well, guys, miss that moment kan? masa kita jumpa, belajar, kawan... etc kat chermai dulu!! semoga kita kawan sampai bila2 eh?

lagi.. kalau korang perasan november 09 ni, me beria2 update post kat blog, sampai 60.. hehe :-) kira catatan peribadi ni~ 

lagi.. november 09 ni, da setahun me kat tempat keja baru ni :-) camne? aish.. malas nak komen.. kang bos baca, susah nak jawab.. lalalala~

emm.. ada banyak lagi, especially kawan2 alam maya (dari blog walking, chat box) dah bertambah2.. korang memang best :-) hahaha.. keep on supporting me, ya!!

bye2 november, see u next year!! 

2 comment:

Seri said...

hadirnya bulan baru bererti penghujung tahun telah hampir. pergaulan, perkenalan serta persahabatan di alam maya kadang kita tak jangkakan. semoga bulan terakhir ini membawa berkat kepada semua bloger sebelum akhir tahun. terutama si goggle kalau boleh bagi-bagilah hadiah.

asilahkassim said...

hehehe
betul tu seri!

Powered by Blogger.