hari penentu (gementar)

pagi khamis itu, hari cerah :-)
tapi me? ayoooo~ menggelabah sudah di pagi hari! semua pun rasa tak kena.. aishh..

hari ini hari penentu (emm..) a day of jpj test.. mesti kebanyakan korang dah ada experience ni.. macam2 perasaan ada kan, lagi2 lah bila da "season" baru nak amik lesen.. hik3~

macam2 rupa ada orang yang amik test ni, dari yang 1st timer sampailah yang ulangan.. ada yang nak melompat2 sampailah yang nak meraung2. iskh~ semua mengusarkan perasaan yang sedia gusar..

anyway, hari itu pun dah berlalu.. dan me? lulus lah :-) 


 litar lumba sabak bernam

jom!

yeay! "the car"

opss.. me mau cakap arigato and trimas kepada
a) mereka yang bagi support
b) mereka yang suka mengutuk
c) mereka dan keluarga mereka

hehehehe, happy3!!!

0 comment:

Powered by Blogger.