anda mahu 9 nyawa?



aii ni yang buat me tak tidur malam...
bila lah buku ni nak kuar?
selepas mikhail pastilah me tertunggu2 novel baru ram ni
tak sangka pulak dah nak release november ni
alaf 21.. sila lah kuar kan cepat2.. please!
anyway, dapatkan maklumat ram/novel2 ram kat sini.. okie?


5 comment:

~lina talib~ said...

waaa...!! ini yang x sabar2 nak beli ni!

HM Hafizd said...

kak asi...
saya pon layaan buku RAM jgk.. haha.

tp btol ka kucing ada 9 nyawa, ker mitos jer.. ur opinion..??

asilahkassim said...

lina: memang aku pun tak sabar

hafiz: mana la kak asi tau, nak test kena bunuh kucing.. aii tak mau la..

Wan Faizal Shafi said...

can't wait for it la...

asilahkassim said...

la u pun fan ram ke?
hahaha~

Powered by Blogger.