5 short Q, short A?

aish~ long weekend ya korang! emm, sedap makan-makan satu hari, layan movie, update blog.. emm, maklumlah raya + mood "hari tua".. bila da kenyang makan ni idea nak memblog pun ala-ala je :-) hehehe.. 

anyway, saje me mau buat post: short Q, short A (question & answer!).. apa ye soalan untuk diri sendiri? kamu? ada soalan mau tanya? ye, silakan...

Q: citer apa yang baru me tonton?
A: Nur Kasih episode last! hehe, actually, me tak follow pun citer ni,cuma episode last ni je lah.. what make me proud ialah, venue dalam citer ni kat hometown kan~

Q: novel pe me mau baca sekarang?
A: 9 nyawa by RAM, tak sabar nak g pesta buku ni!!

Q: food yang me suka makan?
A: me suka makan-makan :-) especially yang ada kaitan ngan ayam? hehe

Q: apa benda yang me baru tau?
A: after 26 years, me baru amik tau, bila sebenarnya (masa) me dilahirkan..! hahaha, it is 10.55am!

Q: apa yang buatkan me rasa gembira hari ni?
A: well, everything is ok & happy2 je.. tapi yang paling penting ialah ingatan kawan2 (thanks ya for the wishes, luv all of u!!)

okie, 5 Q&A, untuk hari nie.. kalau korang ada pape nak tanya.. sila2, me try untuk answer :-)
 
p/s: syukran ya allah :-) 

2 comment:

dayah aziz said...

halooo..
nice blog..
visit my blog k...

asilahkassim said...

dayah aziz
thanks dear
will do~

thanks!!

Powered by Blogger.