yeay!! saya dapat hadiah~

yeay!!
ini kisah benar, bukan tipu. semalam me receive satu surat, berbunyi "Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa anda telah berjaya memenangi BILLION hamper RM100". huh, sila jangan salah paham, me bukan nya dapat billion hamper cuma dapat hamper dari Billion supermarket tuh!! seronok? waa...~ mestilah seronok kak kiah, ini kali pertama me dapat hadiah "tiba2", tup2 soh amik hadiah jer.. 

mula2, me pun agak2 confius, bila lak gamaknya masuk contest2 ni? fikir2 punya fikir baru teringat, mid July me ada beli barang kat Billion ni hah, pastu cik cashier soh isi borang.. tak sangka lak Billion ni nak bagi me RM100 hamper, aii layan aje lah..

about Billion nih, kalau kat tempat aku yang jauh kat kampung ni, Billion ni kira antara supermarket yang ala2 gempak la.. walaupun aku tengok cam tak ramai je (time aku datang) tapi kira survive juga kat area ni..

anyway, me mau ucap thanks banyak2 kat Billion, kerana bagi hamper RM100 ni, ye la bukan senang you mau dapat hadiah ni.. kali pertama ni dalam hidup.. hah, sila jangan jeles, esok or lusa me tayang rupa hamper tuh..

tunggu...~ 
 
yeay!! happy-happy :-))

0 comment:

Powered by Blogger.