yang segar dan lazat ada disini!!



ini adalah entry berantai.. dari sini!!
well, me memang suka nak citer pasal food-food and food!! hiks~

seafood time..? jom datang sekinchan!! sebelum itu, terima kasih kepada uncle kat bagan sekinchan yang sudi sponsor lauk2 kat bawah ni :-)


"hai, selamat berkenalan.. nama saya Pecah Periuk.. hehehe, glamer tak nama saya?"

hah.. ikan ni me tak pernah jumpa secara live. selalu kalau jumpa dah siap masak dalam kuah kari.. hehehe, isinya memang lembut dan lazat sekali~ 



ok, walaupun ikan ni nampak kurang hensem, tapi memang layannn~



ini pulak sotong giant. isi agak liat, ok.. mungkin sebab dah veteran.. hehehe.. 



ini pulak ketam.. yang korang nampak dalam mangkuk ni kategori kecik.. yup yang besar2 (sila tengok penyepit ketam) dah abes mak ngan ayah makan lunch tadi. huhuhu~ 

hah, sedap? lazat? segar? well, macam me cakap dalam entry lepas.. "sekinchan, where fresh seafood serve here.." 

0 comment:

Powered by Blogger.