tango melt in my mouth

lately me rajin baca blog kak red ni.. hahaha.. boleh lah layan, jiwa mak2 kan kak red ni, plus dia pun nominee best blog parenting award, ngam sangat lah tu.. sekali baca blog kak red ni, rasa cam nak baca berkali2.. tak kenal, tapi kalau hari2 baca blog kak red ni, boleh tau dia ni camne orangnya.. anyway kak red, good luck and teruskan inspire orang2 sekeliling.. k! 




okie, itu coklat hitam dan hijau. ingat hamper? yup coklat itu datang bersama hamper itu. "TANGO". me suka rasa dia yang cam berangin2 bila makan, tapi tak sampai pulak buat me naik hangin.. huhuhu~ me suspek ada mint dalam coklat tu.. nyaman sekali, bila masuk dalam mulut!



serius, coklat ni baik punya tempat me sorok.. hahaha~ tak nak share ngan sesape. full stop. kui3.. kalau korang nak makan, cari la kat kedai cik kiah sebelah umah. hehehe :-) [kedekut mode active]



coklat ni berjalur2 lagi, memang layannn.... kesimpulannya, me memang suka makan coklat ini. ada sesiapa mau sponsor sekotak lagi? (hahaha.. mintak sekotak ok, bukan sekeping.. tak ingat..!!)  

2 comment:

~lina talib~ said...

sorok? gile kedekut makcik nih! :D

asilahkassim said...

haishhh
biasa lah kan..kan?

Powered by Blogger.