sedapnya putu mayam!



yeay!
eh, betul ke ejaan putu mayam nih?  layan je lah k~
lunch time tadi, uncle and beberapa workers india organize "open office ~deepavali mode". i like~ ada banyak makanan.. tosai, muruku, mee, roti canai and putu mayam.. hah! dah lama betul tak jumpa putu mayam ni.. memang menyelerakan betul tau.. kui3 :-) tima kasih kepada uncle, buat susah2 je taja lunch hari ni. hiks~

hmm.. 15 min sebelum waktu pulang, me dapat ym! message. tak tau sape?

dialog, reply via ym!
z14: yo
me: yup.. sape ni?
me: ?
z14: mr unidentified
me: dear mr unidentified, what can i help u? hmm
me: ?
me: ?
me: malu bertanya sesat jalan.. :-)

kesimpulannya, me tak tau siapakah gerangan mr unidentified ni? ye lah, dia tak mau reply, tak kan nak paksa.. tapi takpe, ada gak story nak update kat blog..hehehe.. chill ya :-)

p/s: hope to hear from u again :-) [waiting mode active]

0 comment:

Powered by Blogger.